Vacature: Adviseur communicatie & Tekstschrijver

Vacature: Adviseur communicatie & Tekstschrijver.
(Flexibel in te vullen.)

Zet je in als vrijwilliger voor preventieve zorg bij kanker in het gezin!

Over Stichting Langs de Zijlijn:

Stichting Langs de Zijlijn (non-profit) zet zich succesvol in om aandacht te vragen voor de impact van kanker op het gezin en pleit ervoor dat kinderen in een vroegtijdig stadium gezien, gehoord en ondersteund kunnen worden. Van (langdurige) dure zorg achteraf naar preventieve zorg.

Kanker heeft niet alleen grote gevolgen voor de patiënt, maar ook voor overige gezinsleden, waaronder de kinderen. Kinderen uit deze gezinnen lopen meer risico om klachten zoals angst, depressie, paniekaanvallen, stress, eenzaamheid en overbelasting te ontwikkelen. Dit kan van invloed zijn op hun welzijn, maar ook op de cognitieve ontwikkeling waardoor het volgen van een opleiding en het behalen van een diploma niet meer zo vanzelfsprekend is of onder druk kan komen te staan.

Functie omschrijving:

Je komt terecht in een klein enthousiast team, dat nu nog bestaat uit 5 personen. Ons team biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Wij werken met veel liefde samen aan de missie van Langs de zijlijn. Je bouwt mee aan het platform van Langs de Zijlijn om meer bekendheid te creëren. Je adviseert als het gaat om marketing- en communicatievragen en je helpt ons om de organisatie communicatief vaardiger te maken. Via SEO handvaten ga je maandelijks verhalen schrijven die op de website gepubliceerd worden om zo via SEO ons bereik te vergroten. Je vertaalt deze strategie naar effectieve middelen en creatieve content. Daarbij vind je het niet erg om zelf ook je handen uit de mouwen te steken.

Profiel en functievaardigheden:

  • Overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit.
  • Je kunt soepel meebewegen in een dynamische stichting en hebt daar ook plezier in. – Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.
  • Houdt ontwikkelingen in de media en op het vakgebied bij.
  • Teksten schrijven voor de website met aangeleverde SEO content.
  • Bijwonen van werkgroepen, landelijke dagen en vergaderingen.
  • Adviseren bij promotionele en voorlichtingsactiviteiten.
  • Stevige persoonlijkheid.

Kom jij ons versterken met jouw talenten?

Je schriftelijke reactie, motivatie en CV/LinkedIn kun je mailen naar info@langsdezijlijn.com o.v.v. vacature LDZ. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ingeborg Lups, via info@langsdezijlijn.com

Landelijke dag

Kom naar de landelijke dag op zaterdag 30 oktober 2021.

Helpt u ons?

Doneer of word vrijwilliger/ sponsor.

Contact

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!